RESA

En konferensresa ska hjälpa företaget att växa och utvecklas, eller i andra fall stärka banden till kunder eller samarbetspartners. För att resan ska bli lyckad är det viktigt att anpassa den efter förutsättningarna din verksamhet har och att förberedelserna resulterar i en utgångspunkt som linjerar med företagets unika mål.

Om din konferensresa har både ett affärs- och relationsstärkande syfte är det viktigt att schemalägga aktiviteter och övningar. Ja, det finns mycket att vinna på en dynamisk och underhållande resa där personalgruppen får ta del av möten med engagemang och motivation som långsiktigt bäddar för förbättrade resultat.

Konferensresor för ert företag är ett utmärkt sätt att samlas för att diskutera företagets mål, fokusområden och eventuella utmaningar. Det är också ett sätt att få de anställda att känna sig sedda, och att stärka lojaliteten till verksamheten och det övriga teamet. Genom att ge utrymme för personalvård under en resa investerar du även i de anställdas välmående och därmed företagets framtida välmående.

Vilken typ av resa som passar din verksamhet undersöker vi tillsammans. Med vår samlade kompetens garanterar vi det bästa lösningarna och anpassade lösningar för just era behov.

För att resan ska bli så lyckad som möjligt rekommenderar vi alltid våra kunder att, redan i ett tidigt skede, diskutera internt gällande förväntningar och tankar kring konferensen. På så sätt blir det möjligt att skräddarsy ett upplägg som blir relevant, lyckat och uppskattat för alla parter.

Upplägget

Hur lägger du upp din kick off, din konferensresa eller ditt företagsevent?

Resa med oss är alltid ett äventyr då vi ofta tvistar till det med spännande resmål, trots det vill vi ändå poängtera att resmålet inte är avgörande för en lyckad konferens eller team-upplevelse.

En del av framgångsarbetet är att skapa tillfällen för utvecklande möten. Möten för att umgås med kollegor, byta successstories, ha kul tillsammans, eller besöka ett huvudkontor är alla viktiga pusselbitar i jakten för att nå gemensamma mål och stärka teamet.

Vi hjälper dig att inspirera och sporra er till nya framgångar, stärka era relationer och bygga partnerskap samt utbilda och informera om framtiden.

Med dedikerad och erfaren personal i kombination med våra duktiga landarrangörer ser vi till att din konferensresa, kickoff eller ditt event blir en succé. Oavsett hur många ni är.

Vi är IATA certifierade.