MOTIVATION

Hur blir vi motiverade?

Vad får oss att anstränga oss med det där lilla extra som leder tillönskvärt resultat?
Allt som kan mätas kan pushas, utveckling och förbättring tycker vi ska belönas.

Effektivt motivationsprogram

Vad som motiverar oss är olika. Vad som driver oss är individuellt. Det gäller att hitta vad som motiverar och driver just dina medarbetare och vad som leder dem till ökat engagemang.

Tillsammans med dig, tittar vi på din organisations behov. Vi analyserar din verksamhet och säkerställer att vi har fokus på rätt områden och använder rätt metoder. Därefter tar vi fram en effektiv helhetslösning till din verksamhet för att motivera och engagera dina medarbetare, återförsäljare och eller partners.

När det kommer till medarbetare fokuserar vi på återköpsfrekvensen och analyserar utefter den för att arbeta fram rätt metod att öka den med. Vid analys av din verksamhet med fokus på återförsäljare och eller partners ser vi ofta över följande områden:

  • Försäljningsnivå
  • Produktkunskap
  • Varumärkeskännedom
  • Kundservicenivå
  • Lokala marknadsaktiviteter

Vi erbjuder helhetshanteringen av motivationsprogrammet, från utformning och design, webbutveckling och lansering till genomförande, daglig kontakt med din säljorganisation, analyser, utveckling och uppföljning.

Målet är att du ska luta dig tillbaka när vi får dina medarbetare, återförsäljare och eller partners att bli motiverade.