MOTIVATIONSPROGRAM

Vi kan allt om säljtävlingar, motivationsprogram och lojalitet. Tillsammans med dig, tittar vi på din organisations behov. Vi tar fram en effektiv helhetslösning till hur du i din verksamhet får ökad aktivitet hos säljare och återförsäljare eller stärkt lojalitet hos dina viktiga kunder.

Vi har stor erfarenhet av att skräddarsy allt från enklare, till mer avancerade, säljtävlingar och komplexa program. För att träffa så rätt som möjligt från start vill vi lära känna vår uppdragsgivare och säkerställa att vi har fokus på rätt områden och använder rätt metoder.

Några viktiga frågor vars svar blir vår utgångspunkt mot ett lyckat upplägg: Hur ser målgruppen ut? Vilka områden ska mätas och förbättras? Hur ska vi kommunicera? Vilken belöning passar bäst?

Områden vi naturligtvis ofta går in på är försäljning, produktkunskap, varumärkesvård, kundservice, återköpsfrekvens och lokala marknadsaktiviteter.

Vi gör allt från utformning och design, webbutveckling och lansering till genomförande, daglig kontakt med din säljorganisation, analyser, utveckling och uppföljning. Självklart tar vi även hand om allt kring belöning och erkänsla.

Vi tar ett helhetsansvar där målet är att du och din verksamhet ska vinna marknadsandelar och nå ett bättre resultat!

Motivationsprogram