Roliga aktiviteter för en konferensresa

Är det dags att planera för en konferensresa eller event med företaget, kanske är det så att ni planerar för en konferensresa utomlands? Vad ska ni göra under dagarna, och framförallt, vad ska ni göra mellan möten och föreläsningar? Även om fortbildningen under konferensen självklart är det centrala är aktiviteterna mellan mötena viktiga för att bygga ett bra team och för att ha roligt tillsammans i avslappnade former. Under pauserna är det viktigt att hitta aktiviteter som alla kan uppskatta och ta del av.

Rätt resa för ditt företag

För att hitta rätt resa för just ditt företag är det en bra idé att redan innan man börjar fundera på vilket konferensresa man ska åka på ställa sig frågan om vad man vill få ut av konferensresan. Visst kan det vara lockande att utgå från vilken destination som är mest spännande, men att ha en klar bild av målet med konferensen kommer att hjälpa dig att lyckas hitta rätt. Glöm inte heller att ha en dialog med de anställda om deras förväntningar och idéer för att hitta ett koncept eller resa som alla kan tycka är rolig. Givetvis spelar dessutom budget och antalet kollegor stor roll för valet av konferensresa.

Är det svårt att visualisera och komma fram till vad som passar, använd en extern arrangör med rätt erfarenhet. De kan hjälpa ert företag hitta alternativ som passar.

Bygg ett team och öka motivationen

Har motivationen på arbetsplatsen sjunkit eller känner du som företagsledare att det är dags att belöna personalen med något extra? På en konferensresa finns möjligheten för ditt företag och medarbetare att stärka relationen till varandra samtidigt som man har trevligt tillsammans. Ett team som kan samarbeta och förstå varandra kommer att vara mycket effektivare i sitt arbete än ett team som inte förstår varandra och har samarbetssvårigheter. Alla behöver inte älska varandra på en arbetsplats, men att kunna samarbeta är en förutsättning för att kunna arbeta ihop.

Ta hjälp av proffs – lyckas med konferensen

Känner du som ska boka en resa för företaget att inspirationen är låg eller att  tiden inte räcker till, ta hjälp av en professionell partner som vet vad fungerar och inte. Kontakta Motivation Service som är experter på konferensresor som motiverar, inspirerar och ger konferensdeltagarna ny energi. De har lång erfarenhet av att hjälpa företag av att skräddarsy resor och konferensresa program för företag från 10 personer till 500 personer.