Utveckla verksamheten med en studie- eller konferensresa

Upplever du att verksamheten går lite på tomgång? Ta med medarbetarna på en stärkande konferensresa och bidra med ny och inspirerande energi för ett bättre resultat.

Ett miljöombyte är ett bra sätt att uppmuntra partners och anställda och få nya perspektiv. När vi får lite distans till de vardagliga sammanhangen och kontorslokalerna tenderar nya idéer, kreativiteten ökar och nytänkandet tar fart. Att arrangera en något längre och omfattande konferensresa utomlands kan därför vara på sin plats när verksamheten behöver en nykick.

En konferensresa bör alltid paketeras utefter företagets specifika förutsättningar och behov. Möjlighet till att utveckla personalgrupper under olika typer av event och aktiviteter är bra inslag under resans gång och studiebesök hos partners och kollegor kan ge ny inspiration och tips om hur den egna verksamheten kan utvecklas. Sådana arrangemang bidrar också ofta till stärkta kund- och partnersamarbeten. En resa av det här slaget kräver dock en del förberedelser, därför är det tacksamt att ta hjälp med exempelvis följande:

Planering

Vad behöver din personalgrupp? Inspireras till utvecklade samarbeten och kommunikation inom den egna organisationen, eller bli bättre på att leverera goda säljresultat? Konferensens tema och upplägg beror helt på era specifika behov och därför är det viktigt att ni är medvetna om era mål med resan innan något specifikt schema planeras. När ni har en tydlig bild över vad ni behöver så är det dags att kontakta en professionell aktör som kan hjälpa till med att ta fram det perfekta upplägget för just er.

Bokning

Flyg- och tågresa, hotell, konferenslokaler, måltider, föreläsare, studiebesök, evenemang- och aktivitetsbiljetter. Det är ofta många beslut för företag som ska ge sig iväg på konferensresa. För att allt ska förlöpa på ett smidigt sätt så gäller det att boka i god tid. Ett företag som har specialkompetens inom motivation och event för företag blir en viktig stöttepelare i det arbete.

Genomförande

Det viktigaste steget är själva genomförandet. Ett slutligt test på om ni har planerat och lagt upp konferensresan på rätt sätt. I det här skedet kan det ofta kännas väldigt skönt att ha en stöttande aktör nära till hands som kan täcka upp och hjälpa till direkt på plats. På så sätt kan ni också fortsätta fokusera på medarbetarna och företagets utveckling.

Motivation Service är ett branschledande företag med unik kunskap inom allt från belöningsprogram, resor och lojalitet. Vi tar fram helhetslösning för just ditt företag och bidrar direkt till bättre försäljning samt utvecklad och stärkt organisation. Kontakta oss idag för mer information om skräddarsydda konferensresor och andra lösningar som kan motivera medarbetare.